Șeful APIA, discuții de ULTIMĂ ORĂ cu primarii comunelor, privind subvențiile pentru fermieri

Adrian Pintea, directorul general APIA, a participat astăzi la cea de-a 25-a sesiune ordinară a adunării generale a Asociației Comunelor din România (ACOR), eveniment deosebit de important în viața comunităților locale de la noi din țară.

Directorul general APIA a discutat cu primarii prezenți și le-a mulțumit pentru implicarea și sprijinul specialiștilor din cadrul primăriilor în campania de primire a cererilor unice de plată ale fermierilor, care joacă un rol extrem de important pentru asigurarea corectitudinii cererilor de plată depuse de fermieri.

”Pentru atingerea obiectivelor aparatului administrativ al statului care vizează interesul cetățeanului și, în cazul nostru, interesul fermierului, un rol extrem de important îl ocupă colaborarea și solidaritatea interinstituțională.
Accesarea în proporție cât mai mare a instrumentelor financiare destinate agriculturii de către fermierii români reprezintă cheia dezvoltării durabile a satului românesc, a modernizării agriculturii, a creșterii economiei și a nivelului de trai al populației rurale, fapt ce ne obligă să facem toate eforturile necesare pentru realizarea acestui obiectiv și să mobilizăm toate resursele umane disponibile”, a precizat șeful APIA, în cadrul evenimentului.
Reamintim că APIA primește, în perioada 1 martie – 16 mai 2022, cererile unice de plată pentru subvențiile aferente anului 2022. De asemenea, începând de săptămâna trecută, APIA eliberează adeverințe pentru beneficiarii Campaniei 2022, astfel încât aceștia să poată accesa credite în vederea finanțării activităților curente.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. Bună seara în comuna Stoenești sat Mogoșești valcea toții i-au bani de la Apia pentru Pământ .dar pământurile la unii sunt vândute și tot i-au bani sau nu sunt curățate la fel și la bovine unii nu mai au de ani vaci și tot i-au bani de la Apia in acest sat mai sunt 6 persoane care mai au aceste animale .unele dintre persoanele acestea au trecute cate 10 vaci dar nu am nici una sau au 1 -2 vaci vă rog să se ia măsuri .sa se bage controale în acest sat vă rog . vă multumesc frumos

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole