Șeful APIA anunță plăți de ULTIMĂ ORĂ! Peste 50 milioane EURO în conturile fermierilor!

Directorul general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Adrian Pintea, anunță că instituția pe care o conduce a autorizat la plată peste 50 de milioane de euro pentru fermierii români de la începutul anului.

”Continuăm să lucrăm în ritm susținut, pentru a onora promisiunile avansate fermierilor noștri. În acest sens, suntem abia la jumătatea lunii și deja am reușit ca în perioada 3-17 ianuarie 2022 să autorizăm la plată suma totală de 51,04 milioane de euro.

Ne-am unit eforturile pentru a susține activitatea fermierilor, care trebuie să beneficieze cu celeritate de sprijinul financiar de care au nevoie pentru a face performanță.

Mulțumesc echipei APIA, pentru promptitudinea și profesionalismul dovedite și îi lansez o nouă provocare: dragi colegi, haideți să demonstrăm din nou că implicarea și munca susținută ne pot conduce către rezultate de care să fim mândri”, a precizat Adrian Pintea pe pagina sa de facebook.

Reamintim faptul că termenul pentru finalizarea autorizărilor la plată aferente anului de cerere 2021 este 30 iunie 2022.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole