Șeful APIA, anunț privind plățile restante pentru fermieri!

Directorul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Adrian Pintea, s-a aflat ieri într-o vizită de lucru în județul Hunedoara, prilej cu care a participat și la o întâlnire cu fermierii din zonă.

În cadrul întâlnirii, șeful APIA le-a transmis fermierilor mai multe informații importante cu privire la etapele activităților realizate de APIA pentru primirea cererilor în Campania 2023, precum și stadiul plăților APIA pentru cererile depuse anul trecut.

Recent, instituția a deblocat o serie de subvenții care nu intraseră încă în conturile fermierilor din pricina unor modificări care trebuiau efectuate la sistemul informatic. Este vorba despre Măsura 10 – agro-mediu și climă și Măsura 11 – agricultura ecologică.

Potrivit lui Pintea, APIA face zilnic plăți pe aceste măsuri, precum și pe alte scheme de plată, astfel că fermierii care încă așteaptă banii îi vor primi în cont pe parcursul zilelor următoare. ”Autorizări la plată, atât pentru M10 cât și pentru M11, se fac zilnic. În scurt timp se vor vedea și în conturile dumneavoastră”, i-a răspuns șeful APIA unei fermiere pe facebook.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

3 COMENTARII

  1. Doar minciuni.Am fost autorizat la plata pt ant la bovine in data de 10.02 .iar in data de 21.02 dosarul a fost trimis la reverificare.Spuneti domnilor de la Apia că nu aveți bani pt plata ant și să așteptăm .Ne-am saturat de promisiuni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole