SCANDAL: Șefii de la DSVSA București s-au bătut pe „tron”, în baie!

Aroganța și goana după putere a celor care s-au înșurubat la cârma instituțiilor statului capătă accente tragi-comice: șefii de la DSVSA București nu se mai bat doar pe scaune, ci și pe „tronul” de la baie!

Directorul executiv al DSVSA București, Ovidiu Zvorișteanu (foto stânga), ar fi sărit să îl bată, în baie, pe adjunctul său, Adrian Vasile (foto dreapta), iritat de faptul că acesta a utilizat closetul pe care șeful instituției îl revendicase numai pentru el, scrie Libertatea.

Luni după-amiază, în jurul orei 14:00, un echipaj de la Secția 13 Poliție din București a intervenit la sediul DSVSA București, aflat pe strada Ilioarei. pentru a aplana un conflict fizic și verbal apărut între directorul executiv Ovidiu Zvorișteanu și directorul adjunct Adrian Vasile.

Zvorișteanu susține că nu și-a lovit adjunctul, iar acesta din urmă refuză să comenteze incidentul. Poliția i-a dus pe amândoi la declarații.

„Totul a pornit de la faptul că Zvorișteanu l-a prins pe adjunctul său folosind toaleta pe care a decretat-o ca fiind rezervată numai lui. Zvorișteanu a început să-i adreseze vorbe grele colegului său, acesta a ripostat spunând că nu-i poate interzice să intre în toaletă, după care directorul executiv a sărit la bătaie. O tragicomedie totală”, a povestit o sursă din ANSVSA pentru Libertatea.

Odată apărut în spațiul public, incidentul de la DSVSA București aruncă încă o pată pe imaginea instituțiilor publice românești, astfel că Autoritătea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) s-a văzut nevoită să facă următoarele precizări:

„Referitor la incidentul care a avut loc la sediul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor București, Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor precizează că s-a dispus declanșarea unei anchete interne.

La finalul acesteia vor fi luate măsurile legale care se impun.

Asigurăm cetățenii că, în această perioadă, activitatea personalului din cadrul serviciilor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor se desfășoară neperturbată, astfel încât să asigure tuturor sărbători sigure din punct de vedere alimentar.

Considerăm că noi toți trebuie să dăm dovadă permanent, nu doar de un comportament profesionist, ci și etic și moral în fața cetățenilor, în slujba cărora suntem”, se arată într-un comunicat al ANSVSA remis presei marți.

Sursa foto: http://bucuresti.dsvsa.ro/

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole