ȘEF DE DISTRICT SILVIC TRIMIS ÎN JUDECATĂ PENTRU FALS ȘI FURT

Un şef de district silvic şi un pădurar au fost trimişi în judecată, pentru luare de mită, furt de arbori şi fals, informează un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, transmis AGERPRES.

„Inculpatul Bonaţ Gheorghe – şef al Districtului Silvic nr. III Crucişor, în primăvara anului 2016, în calitatea avută, a pretins şi primit de la denunţătorul Stegeran Florin – administrator faptic la SC. Stegeran Forest SRL Pribileşti, jud. Maramureş, în legătură cu îndeplinirea atribuţiilor sale de control, dreptul de a exploata partida nr. 889385, câştigată de această societate la licitaţia organizată de Direcţia Silvică Satu Mare, cu consecinţa obţinerii pentru sine a beneficiului material rezultat în urma exploatării, adică a unui folos material injust în sumă de 35.657,85 lei”, precizează sursa citată.

Pentru a da o aparenţă de legalitate vânzării celor 96,94 mc de material lemnos tăiat fără drept, el a întocmit în fals şapte avize de însoţire a şi procese verbale.

În acelaşi dosar a fost trimis în judecată şi Mircea Borşe, pădurar în Districtul Silvic nr. III Crucişor.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, la Tribunalul Satu Mare.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole