EXCLUSIV! Se schimbă conducerea la AFIR! George Lazăr – noul director general?

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) va avea un nou director general. Conform unor surse din interiorul Agenției, acesta va fi George Lazăr, actualul prefect al județului Neamț, care îl va înlocui la cârma AFIR pe Liviu-Mihai Moraru.

Membru al PNL, George Lazăr este de profesie avocat, fiind absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Petre Andrei din Iași, unde a absolvit, conform CV-ului și trei mastere în Dreptul Administrației publice, Științe penale și Drept European.

Până să ocupe actuala funcție de prefect al județului Neamț, George Lazăr a mai lucrat în administrația publică, fiind pe rând consilier local în Consiliul Local al Municipiului Roman (2008-2012), viceprimar al Minicipiului Roman (2011-2012) și chiar prefect al județului Neamț (2013-2014).

Update (13.03): Contactat de reporterii AgroTV, George Lazăr a infirmat zvonurile cu privire la numirea sa ca director general al AFIR, menționând că va rămâne prefect al județului Neamț.

Sursa foto: roman24.ro

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole