Se pregătesc plățile pentru fermieri! Mesaj de ULTIMĂ ORĂ de la șeful APIA

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a intrat în ultima etapă de pregătiri pentru demararea plăților în avans, la data de 16 octombrie 2022. ”Pentru perioada următoare, preconizăm organizarea unor activități de pregătire a plăților în avans”, a transmis șeful APIA într-un mesaj adresat fermierilor.

Potrivit lui Adrian Pintea, obiectivul instituției este de a plăti peste un miliard de euro în această campanie de plăți în avans, la fel ca anul trecut.

Șeful APIA a mai anunțat și plățile care s-au efectuat în cursul ultimei săptămâni, pentru fermierii din sectorul zootehnic.

”Am demarat plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna Iulie 2022. Suma autorizată la plată este în valoare de 1.337.560,46 lei pentru solicitanții care au accesat această formă de ajutor de stat în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor, cu modificările şi completările ulterioare”, a precizat Adrian Pintea

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole