28 mai 2022 - 13:00

Se mareste echipa la MADR! Un cunoscut apicultor, noul consilier al lui Oros

Un apicultor este cel mai nou consilier al ministrului Agriculturii, Adrian Oros. Este vorba despre Marian Irinel, mai cunoscut pe Facebook sub numele de ”Marian Stuparul Oltean”.  Este același apicultor care a lansat, la începutul anului, un mesaj puternic pe Facebook în care spunea că apicultura din România este în pragul sărăciei și subcapitalizată, pentru ca un anumit grup de interese să dețină monopolul. 

Anunțul a fost făcut chiar de acesta, pe contul său de Facebok.

”Dragi colegi,

Doresc să vă anunț/informez că începând de astăzi, prin Ordinul Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale din România, domnul Oros Nechita Adrian, am fost cooptat în echipa dumnealui, ocupând funcția de consilier al ministrului.

Este o onoare, o bucurie dar și o imensă provocare pentru mine, ținând cont de volumul mare de muncă și de problemele cu care se confruntă acest sector.

Așa cum v-am obișnuit în decursul timpului, vă asigur de bunele mele intenții, de seriozitate și îmi doresc ca în viitorul apropiat, faptele bune să mă definească, în noua mea misiune.

Doamne ajută!”, este mesajul scris de apicultor.

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.