Se întoarce Petre Daea în funcția de Ministru al Agriculturii?! (SURSE)

Petre Daea ar putea fi aproape de o reîntoarcere în funcția de Ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, susțin unele surse din interiorul Partidului Național Liberal.

Se pare că una dintre variantele luate în calcul în acest moment pentru alcătuirea noului Guvern este cu liderul PSD, Marcel Ciolacu, în funcția de prim-ministru, în timp ce cele două ministere cheie, Justiția și Finanțele, ar urma să revină PNL.

Astfel, în această componență, ministerul agriculturii ar urma să fie preluat de PSD, iar Petre Daea este creditat cu șansele cele mai mari pentru a prelua scaunul de ministru în acest moment.

Petre Daea a mai ocupat funcția de ministru al agriculturii atât în perioada 14 iulie–28 decembrie 2004, în guvernul Năstase, cât și între ianuarie 2017 și noiembrie 2019, în guvernele Grindeanu, Tudose și Dăncilă.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole