SE FAC ANGAJĂRI ÎN AGRICULTURA DIN STATELE EUROPEI

Angajatorii din Spațiul Economic European pun la dispoziție, prin intermediul rețelei Eures România, un număr de 1.883 locuri de muncă, cele mai multe în Spania, Portugalia și Marea Britanie, a anunțat, luni, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM).

Conform datelor centralizate de ANOFM, în Spania sunt disponibile 814 locuri de muncă pentru muncitor necalificat — cules căpșuni, iar în Portugalia 300 de locuri de muncă, toate pentru culegător de zmeură.

În Marea Britanie sunt disponibile 175 de locuri de muncă pentru operator procesare carne, măcelar/ tranșator/ fasonator/ împachetator carne, muncitor în fabrică, îngrijitor persoane la domiciliu, asistent medical.

În Cehia sunt oferite 98 de locuri, în Italia — 40, Danemarca — 30, Irlanda — 30, Finlanda—28, Belgia — 15, Ungaria — 10, Norvegia — 2 și Slovenia — 1.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole