Se elimină certificatul verde pentru intrarea în mall-uri?

Obligația de a prezenta certificatul verde la intrarea în mall-uri ar putea fi eliminată.

Aceasta a fost una dintre cerințele stringente ale reprezentanților retailerilor, fermierilor și producătorilor din industria alimentară prezenți joi la întâlnirea de lucru cu premierul Nicolae Ciucă, ministrul Agriculturii Adrian Chesnoiu, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, și secretarul de stat Raed Arafat, de la Palatul Victoria.

„Este un pic absurd să prezinți la intrare certificatul verde, consumator fiind, dar personalul să nu fie obligat să aibe acest certificat. Certificatul verde nu mai are nicio noimă și s-a cerut să se oprească acest lucru și să fie respectată distanțarea socială și purtatul măștii”, a povestit despre cum au decurs discuțiile, în exclusivitate pentru AgroTV, Sorin Minea, vicepreședintele Federaţiei Patronale Române din Industria Alimentară – Romalimenta.

„Sperăm ca până la începutul lui martie să dispară toate și să fie aceeași concurență către toate magazinele și noi, producătorii români să putem crește”, a mai menționat Sorin Minea.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

2 COMENTARII

  1. Exact acum elimină că dau faliment, nu-și vând marfa. Credeau că oamenii nu pot trăi și fără prostiile lor pe care le vând, că până la urma urmei la fiecare colț găsești tot ce găsești și în mol

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole