Se anunță proteste MASIVE, în toate județele din țară! Ce rol au fermierii

Antreprenorii și contabilii din toată țara s-au adunat, luni, la București, pentru a protesta împotriva măsurilor de ”teroare fiscală”, adoptate de către guvernanți fără consultare publică. În urma manifestațiilor, reprezentanți ai acestora au purtat și o serie de discuții cu reprezentanți ai Guvernului, printre care și ministrul finanțelor, însă nu s-a ajuns la nicio rezolvare concretă a problemelor semnalate.

În aceste condiții, o parte dintre protestatari sunt determinați să meargă și mai departe și să încerce să organizeze proteste de amploare în toată țara. La aceste proteste ar urma să participe reprezentanți din întreg sectorul privat, printre care și fermierii.

”Nu am ajuns la o concluzie cu ministrul finanțelor, prin prisma faptului că atunci când nu are o soluție, invocă faptul că nu ne lasă Uniunea Europeană și avem jaloane din PNRR. Deja știm modul de a acționa al ministrului finanțelor. Nu se va întâmpla nimic, decât dacă vom avea un protest masiv la nivel național, care se va întâmpla în următoarea perioadă, pentru că avem de gând, prin cadrul asociațiilor de profil, să notificăm toate primăriile din țară și să facem un protest național în fața tuturor prefecturilor, în toate județele.

Nu doar agricultorii și transportatorii vor participa, va participa întreg mediul privat, pentru că suntem în discuții să formăm confederații și o alianță națională a mediului privat românesc. Nu se mai poate altfel, avem două variante: ori luptăm, ori dispărem”, a precizat pentru AGRO TV avocatul Mircea Medan, unul dintre oamenii care au participat atât la protestul contabililor de ieri, cât și la cel al fermierilor de la începutul acestui an.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole