Schimbări RADICALE la Ministerul Agriculturii! Adrian Chesnoiu pregătește reorganizarea

După finalizarea Planului Național Strategic, care se va întâmpla la începutul lunii februarie conform declarațiilor lui Adrian Chesnoiu, Ministerul Agriculturii va intra într-un proces de reorganizare prin care se vor implementa câteva schimbări majore. Printre acestea se numără și titulatura instituției, care se va numi ”Ministerul Agriculturii, Industriei Alimentare și Dezvoltării Rurale”. اربح المال من الالعاب

”Ministerul se va numi Ministerul Agriculturii, Industriei Alimentare și Dezvoltării Rurale, dar mai întâi trebuie să finalizăm PNS-ul. A trebuit să lucrăm la buget în paralel cu PNS, acum finalizăm PNS și apoi intrăm la reorganizare. Reorganizarea vizează performanță, nu altceva”, a precizat Adrian Chesnoiu într-o conferință de presă.

La pachet cu reorganizarea MADR ar putea să vină, cel mai probabil, și eliberarea din funcție a unor șefi de instituții care nu răspund indicatorilor de performanță ci principiilor de management cerute de actuala conducere, avertizează Chenoiu.

”Conform actelor normative în vigoare, nu poți să schimbi doar numele unui minister. Reorganizarea nu o faci așa, după ureche, că îți dorești tu să fii cel care a reorganizat ceva. Reorganizarea trebuie să vizeze indicatorii de performanță la care te raportezi, raportat la planul de management pe care vrei să-l implementezi. طاولة لعبة Dacă sunt conducători de instituții care răspund acestor indicatori de performanță și capacităților manageriale pe care trebuie să le dovedească, cu siguranță da. Dacă sunt din cei care au dat examen într-o zi cu cei din subordinea lor și în aceeași zi s-au suspendat, doar pentru a-și asigura un loc călduț, cu siguranță nu vor corespunde principiilor de management pe care vreau să le implementez în Ministerul Agriculturii. بينجو العاب În instituțiile pe care le-am condus, nu am schimbat șefi din alte considerente decât cele ale răspunsului lor managerial la indicatorii de performanță pe care i-am trasat”, a mai transmis șeful MADR.

Întrebat despre echipa completă care ar urma să fie instalată la fruntea ministerului, Chesnoiu a precizat că nu este apanajul său să numească secretarii de stat.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole