Schemă de sprijin nouă pentru apicultori! Anunț de la Ministerul Agriculturii

Apicultorii români urmează să beneficieze, în anul 2023, de o nouă schemă de sprijin implementată de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR). Este vorba despre un ajutor de minimis, pe care MADR a decis să-l introducă în bugetul pentru anul 2023 pe ultima sută de metri.

Secretarul de stat MADR Sorin Moise a făcut anunțul în acest sens, la AGRO TV, în emisiunea ”Agricultura la Raport”.

”În urma discuțiilor cu colegii din cadrul Comisiei pentru Agricultură, am decis introducerea unui ajutor de minimis pentru sectorul apicol. Sumele necesare nu sunt foarte mari și este un sector care are nevoie de sprijin. A crescut foarte frumos, s-a dezvoltat foarte bine, mierea românească este foarte apreciată și sunt solicitări pentru mierea românească la noi, la MADR, din foarte multe țări. Înseamnă că oamenii fac produse de calitate”, a precizat secretarul de stat Sorin Moise pentru AGRO TV.

Momentan, oficialul MADR nu a oferit mai multe detalii legate de viitoarea schemă de sprijin. AGRO TV va publica toate condițiile pe care trebuie să le îndeplinească apicultorii de îndată ce vom afla mai multe detalii.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole