Schema de energie lansată de MADR se prelungește! Până când se depun cererile

Schema de energie, lansată luna trecută de Ministerul Agriculturii, prin intermediul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), se prelungește! Potrivit ministrului agriculturii și dezvoltării rurale, Florin Barbu, noul termen limită pentru depunerea proiectelor va fie 15 ianuarie 2024.

”Deja am primit și o solicitare din partea organizațiilor de udători că sunt beneficiari. Vom prelungi această schemă până pe data de 15 ianuarie, ca fermierii, organizațiile de udători și procesatorii să aibă timp să-și facă proiectele, să fie depuse și să beneficieze de aceste măsuri foarte bune pentru fermele din România”, a precizat ministrul Florin Barbu pentru AGRO TV, în emisiunea ”Agricultura la Raport”.

Termenul inițial pentru închiderea perioadei de depunere a proiectelor era 15 decembrie 2023.

Schema de energie reprezintă o finanțare oferită de Guvern, prin intermediul căreia fermierii își pot instala noi capacități de producere a energiei electrice, pentru a-și asigura autoconsumul.

Mai multe detalii privind această schemă și pașii pe care trebuie să îi urmeze beneficiarii care vor să o acceseze puteți citi AICI (click).

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole