Scene ȘOCANTE la o fermă de vaci. Animalele sunt SFÂȘIATE noapte de noapte

Un crescător de vaci din județul Sibiu trece printr-un adevărat calvar de câteva zile. Mai mulți urși i-au invadat pășunea și i-au sfâșiat mai multe animale, lăsând în urmă doar rămășițele, informează publicația locală Ora de Sibiu.

Nemaigăsind resurse de hrană în pădure, animalele sălbatice se văd nevoite să dea buzna în fermele și gospodăriile oamenilor, pentru a face rost de mâncare. Astfel se face că, în urmă cu câteva nopți, fermierul Ioan Vulcu din comuna Apolodu de Jos s-a trezit cu patru urși care i-au invadat pășunea unde avea vacile. Potrivit crescătorului, până acum a pierdut în jur de 15 vaci, iar autoritățile locale spun că nu au ce să facă pentru a opri atacurile.

Astfel, fermierul se vede nevoit să-și păzească animalele de unul singur, punându-și viața în pericol. Stă în mașină, lângă animale, noapte de noapte, însă spune că se teme pentru propria viață. ”Plătim impozite și taxe și nimeni nu face nimic. Sunt gata să mă duc și pe jos la președintele țării, să vină să rezolvăm ceva, dacă nimeni nu poate în Sibiul ăsta să facă nimic”, a declarat fermierul Ioan Vulcu pentru oradesibiu.ro.

Primarul localității spune că va analiza pierderile suferite de fermier și va stabili o modalitate prin care acesta să fie despăgubit. De asemenea, autoritățile locale caută o soluție pentru a transporta animalele din acea zonă.

Sursa foto: Ora de Sibiu

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole