Scenariu românesc: pârleală, porc, parcare, pandemie, poliție, plată!

Într-o parcare a cartierul piteștean Craiovei, spiritul Crăciunului este în toi!

După ce anunțurile de vânzare a suinelor, care mai de care mai ingenioase, au epuizat stocurile, a sosit vremea lucrurilor mai serioase. ”Oile cu șorici” nu pot crește în balcon și nici nu pot fi tăiate în casă.

În fața blocului, ocupând, cel mai probabil, abuziv un loc de parcare, doi piteșteni s-au apucat de treabă. Au respectat regula distanțării sociale și a numărului maxim de persoane impus, asta-i cert, dar cam atât!

parcare

Porcul a fost tăiat în mod tradițional, iar cei doi erau pregătiți cu toate cele pentru a tranșa animalul chiar în fața blocului.

parcare

Chiar dacă DSVSA a emis reglementări stricte în ceea ce privește sacrificarea porcilor, indivizii, prinși parcă în febra sărbătorilor, și-au propus să „execute” porcul ca pe vremuri, cum s-ar zice, tradițional. Au omis să ia în calcul ca se află într-un municipiu reședință de județ iar pofta de șorici le-a fost pusă în cui de către polițiști. Așa cum bănuiam, au luat măsurile corespunzătoare, nu… analize. Probabil că anul acesta, celor doi, pomana porcului le va lăsa un gust amar.

parcare

Autor: Diana Vasilescu

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole