Scandalul din Teleorman se mută la nivel național

Mici cu E-Coli erau produși în județul Giurgiu, iar cașcavalul adus de la Botoșani.
cascaval
Luni, Autoritatea Natională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a anunțat că inspectorii veterinari au descoperit prezența Escherichia Coli (E-Coli) verotoxigenă la șapte probe prelevate din carne și produse lactate comercializate în supermarketuri și carmangerii din județele Vâlcea, Teleorman, Bistrița Năsăud și Buzău.
La nivelul județului Teleorman, ancheta a continuat, descoperindu-se că tipul de cașcaval în care s-a descoperit E-coli a fost produs în Botoșani, iar pasta de mici pusă în vânzare provenea dintr-un magazin din Teleorman, care se aproviziona de la Mihăilești, din județul Giurgiu.
Vorbim de aproximativ 70-80 de role de cașcaval și de 100 de kilograme de mici. Când au venit rezultatele analizelor produsele fuseseră consumate. Micii se supun controlului termic. A fost demarat un control la unitatea care comercializa pasta de mici pentru a găsi sursa de infecție și nu au fost identificate probleme care țin de igiena internă. În aceste condiții, am informat mai departe ANSVSA pentru a continua procedura de verificare la unitatea de sacrificare de unde se făcea aprovizionarea cu carcasa de vită, situată în Mihăileşti”, a declarat directorul DSVSA Teleorman, Iulian Ianculescu.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole