Scandal național. TVR l-a scos pe Ciolos din Viața Satului

Data de difuzare a interviului acordat de către premierul României postului național de televiziune a fost fixată după alegerile parlamentare.
press-933278_1280
Duminică, 27 noiembrie, în cadrul emisiunii Viața Satului, de la TVR, ar fi trebuit să fie difuzat un interviu cu Dacian Ciolos. Numai că televiziunea publică a luat decizia de a transmite materialul numai după alegerile parlamentare ce vor avea loc la 11 decembrie.
 
„Având în vedere perioaaă de campanie electorală pe care o traversăm, conducerea SRTv a decis amânarea difuzării interviului acordat de premierul Dacian Ciolos emisiunii Viața Satuluia. Dorim evitarea oricăror interpretări care s-ar putea naște din mai multe motive. Primul motiv decurge din faptul că premierul reprezintă imaginea de campanie a unui partid, ceea ce poate crea impresia unei emisiuni de campanie — și ar fi incorect; imaginea premierului apare atât pe afișele, cât și în clipurile electorale care se difuzează pe toate posturile, inclusiv la TVR”, se arată într-un comunicat al TVR.
Decizia a stârnit nemulțumire atât la Palatul Victoria, cât și în rândul membrilor Partidului Național Liberal. TVR s-a ținut totuși tare și le-a transmis liberarilor că interviul cu Ciolos poate fi difuzat în timpul campaniei electorale, dar numai în intervalul orar oferit de televiziunea publică celui mai mare partid de dreapta din România.
Evident, tinerii frumoși și liberi s-au isterizat și cer TVR ca interviul cu Dacian Ciolos să fie difuzat măcar pe internet înaintea alegerilor locale de la 11 decembrie. Actualul premier al României este de profesie inginer agronom, iar în perioada 11 octombrie 2007 – 22 decembrie 2008 a ocupat funcția de ministru al agriculturii. Mai târziu, începând din februarie 2010 și până în noiembrie 2014, a fost comisar european pentru agricultura și dezvoltare rurală.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole