Satu Mare: Verificarea transporturilor de animale vii

transport_animalePolițiștii posturilor de poliție Apa și Medieșu Aurit, în colaborare cu specialiști din cadrul D.S.V.S.A.Satu Mare, au efectuat o acțiune privind verificarea transporturilor de animale vii și produse de origine animală pe drumurile publice cu scopul prevenirii deținerii sau transportului de animale neidentificate, ori fără documente sanitar ce pot reprezenta factori de risc cu impact asupra sănătății populației, precum și identificarea modalităților de trafic ilegal cu animale. În acest context, au fost controlate 53 autovehicule și au fost efectuate verificări asupra a 6 agenți economici.

Pentru neregulile constatate echipele mixte au aplicat șase contravenții la HG nr.984/2005, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor, în valoare de 4960 lei.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole