SARBATORILE SI FRIGUL INMULTESC TOPOARELE

Peste 900 de metri cubi de lemn şi 280 de pomi de Crăciun au fost confiscaţi, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţie în ultima săptămână.

Poliţia Română a continuat acţiunile, la nivel naţional, pentru verificarea legalităţii activităţilor economice desfăşurate cu masă lemnoasă şi protejarea fondului forestier.

Astfel, în perioada 16-22 noiembrie, poliţiştii au efectuat 970 de acţiuni şi controale, pe parcurcursul cărora au verificat peste 800 de exploatări forestiere, instalaţii de depozitare a lemnului şi ocoale silvice.

În urma activităţilor desfăşurate, echipele de control au constatat 184 de infracţiuni, fapte pentru care sunt cercetate 108 persoane şi au aplicat 2.275 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 1.400.000 de lei. De asemenea, faţă de 29 de persoane au fost dispuse măsuri preventive.

Totodată, poliţiştii au confiscat sau ridicat în vederea stabilirii provenienţei peste 900 de metri cubi de lemn, în valoare de peste 160.000 de lei, 280 de pomi de Crăciun, 23 de fierăstraie mecanice, 10 topoare şi securi, 7 autovehicule şi 14 atelaje hipo.

- Publicitate -

sursa: News.ro

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole