Saptamana IMPORTANTA pentru Romania! Decizii la nivelul Comisiei Europene

Săptămâna aceasta este una importantă pentru România! La nivelul Comisiei Europene se vor demara negocieri privind viitoarea strategie pentru pădurile europene. De asemenea, va fi supus votului, în Plenul Parlamentului European, documentul care dă României posibilitatea să se împrumute în aceleași condiții ca statele din zona euro.

Anunțul a fost făcut de europarlamentara Carmen Avram, care a enumerat și alte activități importante pentru România, care se vor desfășura la nivelul Comisiei. Printre acestea, în cadrul acestei săptămâni, 15-21 iunie:

  • Se va supune votului dosarul privind competiția în UE, la care Carmen Avram a fost raportor din umbră și în care a introdus o prevedere legată de condițiile de acordare a creditelor către cetățeni
  • Va fi dezbătută și votată în Plen rezoluția privind drepturile muncitorilor sezonieri
  • Va avea loc prima rundă de negocieri între șefii de stat sau de guvern pentru împărțirea banilor destinați redresării economice.
  • Se discută soarta turismului în Europa post-COVID-19.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole