SANSE MICI DE IZBANDA PENTRU ANGAJATII APIA

Desi, asa cum au anuntat, in fata guvernului s-au strans si protesteaza la aceasta ora cateva sute de angajati APIA din Bucuresti si din tara, se pare ca din partea guvernantilor sunt sanse aproape nule de a da curs vreuneia din revendicarile acestora.

Premierul Tudose a inceput sedinta de guvern afirmand ca sunt protestatari in strada care au salarii foarte mari si nu intelege demersul acestora: „Sunt manifestanții în fața Guvernului, sunt de la APIA. 12.498 de lei este salariul lunar pe care-l ia un director de la APIA din teritoriu. Li se pare puțin. Nouă ni se pare că este mult”, a declarat seful guvernului.

Mentionam insa, ca diroctorii APIA nu se afla printre manifestanti si nu au participat nici pana acum la vreunul dintre protestele spontane organizate in ultimele zile.

Lucratorii din teritoriu solicita eliminarea diferentelor intre veniturile lor si a celor din sistemul central, sustinand ca in caz contrar, in momentul intrarii in vigoare a noilor reglementari fiscale de la 1 ianuarie, ei pot avea pierderi la salariu cuprinse intre 600 si 2800 de lei.

La protestul Federatiei Nationale a Sindicatelor APIA s-a alaturat si un grup de sustinere din partea Cartelului ALFA, al carui membru este.

- Publicitate -

Reamintim ca manifestatia are o legalitate obtinuta in mod tacit, autoritatile Capitalei neraspunzand in termen de 48 de ore solicitarii organizatorilor.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole