Sâmbătă începe Liga a 2-a la fotbal. Șase echipe din mediul rural se vor alinia la start

Federația Română de Fotbal a anunțat componența eșalonului secund.
fotbal
Sâmbătă, 6 august, cu începere de la ora 11:00, se vor desfășura meciurile din cadrul primei etape a Ligii a 2-a. Deși FRF și-a dorit ca la startul întrecerii să se alinieze 22 de formații, acest lucru nu a fost posibil. Astfel, competiția se va desfășura cu o echipă mai puțin decât era prevăzut inițial. Din acest motiv, în fiecare rundă vor exista zece meciuri.
Deocamdată nu se știe câte echipe vor promova în Liga I și câte vor retrograda în cel de-al treilea eșalon al fotbalului românesc. Astăzi trebuie să se stabilească și țintarul întregului sezon. La startul întrecerii se vor alinia șase echipe din mediul rural. Este vorba despre CS Afumați-Ilfov, Academica Clinceni-Ilfov, CS Balotesti-Ilfov, Șoimii Pancota-Arad, ACS Berceni-Ilfov, Unirea Tarlungeni-Brașov.
CS Afumați este nou promovată în Liga a 2-a, în vreme ce echipa din Clinceni reprezintă una dintre formațiile ce speră să ajungă la finalul sezonului pe prima scenă a fotbalului românesc. CS Balotesti este deja la cel de-al treilea sezon la acest nivel. Șoimii Pancota are un viitor incert după ce a pierdut sprijinul autorităților locale și ar putea să se mute până sâmbătă la Sebis sau la Galați. ACS Berceni va juca la Constanța, în vreme ce Unirea Tarlungeni s-a mutat deja în Ilfov, urmând să evolueze la Stefanesti.
Componența Ligii a 2-a
1. ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
2. CS Luceafărul Oradea
3. ASC Juventus București
4. ACS ASU Politehnica Timișoara
5. CS Afumați
6. ACS UTA Bătrana Doamnă
7. AFC Dunărea 2005 Călărasi
8. FC Chindia Târgoviște
9. ACS Dacia Unirea Brăila
10. CS Mioveni
11. ACS FC Academica Clinceni
12. FC Brașov
13. ACS FC Municipal Baia Mare
14. CSM Râmnicu Vâlcea
15. CS Balotesti
16. CS Șoimii Pancota
17. ACS Berceni
18. CS FC Olimpia 2010 Satu Mare
19. ACS Foresta Suceava
20. CS Unirea Tărlungeni
21. CS Metalul Reșița SA

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole