Sămânță de grâu românesc cu potențial ridicat de producție, la Expert Agribusiness Fundulea (VIDEO)

Vrei să ai o cultură de grâu cu un potențial de producție ridicat? Specialiștii de la Expert Agribusiness Fundulea îți recomandă pentru toamna aceasta sămânță de grâu din soiuri românești care pot face cu adevărat diferența.

În oferta de anul acesta a Expert Agribusiness Fundulea găsiți SĂMÂNȚĂ CERTIFICATĂ de GRÂU din soiurile PG102, GLOSA și PITAR, categoria biologica C1, dar și SĂMÂNȚĂ CERTIFICATĂ de ORZ CARDINAL, categoria biologică c1, an producție 2023.

Sămânță este atent condiționată și tratată în propria stație de condiționat și tratat semințe de la Fundulea.

Condiționarea, selectarea, tratarea și ambalarea se fac la cele mai înalte standarde de calitate, pentru a elimina în totalitate corpurile străine, dar și sămânța spartă, șistavă și bolnavă, rezultând astfel doar sămânță de cea mai bună calitate.

Sămânța de grâu este ambalată la saci big bag de 500 kg și 1000 kg, iar cea de orz este ambalată la saci de 35 kg și de 800 kg și este tratată cu fungicid AMIRAL PROFFY 6FS.

Livrarea se face în toata țara, atât prin flota proprie a Expert Agribusiness Fundulea, cât și prin colaboratori și serviciu de livrare paleți.

Iată o prezentare succintă a produselor oferite fermierilor în această toamna de Expert Agribusiness Fundulea:

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole