30 iulie 2021 - 08:09

S-au desemnat castigatorii concursului ”Punem Afacerile Romanesti in Miscare!”

Cea de a doua ediție a campaniei comerciale NETagro dedicată fitofarmaciilor – “Punem Afacerile Românești în Mișcare!” 2019 – s-a încheiat vineri, 15 noiembrie, în cadrul unui eveniment de succes, ce a reunit peste 280 de fitofarmaciști, specialiști în domeniu și reprezentanți ai presei. AGRO TV a fost partener media al acestui eveniment.

NETagro este o companie distribuitoare de inputuri pentru agricultură, cu capital 100% românesc,
prezentă pe piața de profil din România de 13 ani. Compania a înregistrat o creștere progresivă a cifrei de afaceri, iar pentru 2019 estimează o închidere la aproximativ 40 milioane de euro. Astfel, unul dintre dezideratele NETagro este acela de a contribui concret la creșterea la fel de organică a afacerilor colaboratorilor săi.

“Punem Afacerile Românești în Mișcare!” este o inițiativă NETagro de a sprijini afacerile mici și mijlocii din domeniu, nu numai prin premii atractive, ci mai ales prin încurajarea colaboratorilor săi de a face previziuni, de a-și asigura stocurile și de a face un salt îndrăzneț în afacerile pe care le conduc.

În cadrul evenimentului au fost invitați ca să ia cuvântul și reprezentanți ai companiilor SYNGENTA
ROMÂNIA și ROSIER Group, care au prezentat portofoliile lor, tehnologii complete și game variate, toate dedicate afacerilor din domeniu.

Finalul evenimentului a adus norocoșilor câștigători, prin tragere la sorți, trei vouchere în valoare de 5.000 RON fiecare, iar marelui câștigător un autoturism Dacia Duster.

Câștigătorii celor 3 vouchere “Punem Afacerile Românești în Mișcare!” 2019 sunt:

  • SC MONDOBAL SRL – reprezentant Bălașa Marin
  • SC BIOPLANT SRL – reprezentant Bădescu Haralambie
  • SC PLANTECO AGRO SRL – reprezentant Popovici Paul

Marele Premiu, un autoturism Dacia Duster, a fost câștigat de SC BIOPLANT SRL, reprezentant Bădescu Haralambie.