S-AU AFISAT REPARTIZARILE LA LICEE. LA INDUSTRIE ALIMENTARA IN ZORLENI CLASA ARE 6 ELEVI

La opt specializări de la diferite licee din judeţul Vaslui, ultima medie de intrare este mai mică de 3.00, în timp ce la Colegiului Tehnic Zorleni nu s-a ocupat niciunul din cele 28 de locuri de la specializarea Industrie Alimentară. Cea mai bună unitate din judeţ este Liceul Mihai Kogălniceanu, cu ultima medie de admitere 9.22.

Cea mai mică medie de intrare la admitere în judeţul Vaslui este 2,11, candidatul care a obţinut-o fiind repartizat la Liceul Tehnologic Petru Rareş din Bârlad.

La Liceul Tehnologic ”Ion Mincu” din municipiul Vaslui, ultima medie de admitere la specializarea Mecanică este 2.18, la alte patru specializări de la diferite licee din judeţ ultima medie fiind de asemenea sub 3.00.

La Colegiul Tehnic din Zorleni, nu s-a ocupat niciun loc din cele 28 scoase la concurs la specializarea Industrie Alimentară.

La un singur liceu din Vaslui, ultima medie de admitere a fost peste 9.00. Este vorba despre Liceul Mihai Kogălniceanu, specializarea Matematică Informatică, unde ultima medie este 9.22.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult