S-a tăiat cu toporul în pădure!

Un bărbat tăiat cu toporul într-o pădure din vecinătatea localităţii maramureşene Strâmtura a fost recuperat în noaptea de vineri spre sâmbătă de către salvatorii montani din cadrul Serviciului Public Judeţean Salvamont Maramureş, informează AGERPRES.

„Bărbatul în vârstă de 50 de ani, care locuia în pădurea din vecinătatea localităţii Strâmtura, a solicitat ajutorul după ce s-a tăiat cu un topor la membrul inferior (…). Din cauza drumului, salvatorii montani au ajuns cu greu la bărbatul rănit, împreună cu echipajul EPA Bogdan Vodă”, a declarat directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont Maramureş, Dan Benga,

Acesta a adăugat că bărbatul a fost stabilizat şi transportat iniţial cu targa, iar ulterior cu o autoutilitară până la autospeciala SMURD venită în sprijin.

„Victima a fost transportat pentru îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare”, a mai precizat Dan Benga.

Sursa foto: Salvamont Maramureș

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole