S-a-ndulcit la borcanele cu miere, acum se-amărăște după gratii!

Mierea nu e totdeauna dulce, mai ales dacă e furată. Asta a constatat pe pielea lui un hoț din Gherla, care va „savura” un an și patru luni de închisoare pentru 13 borcane cu miere sustrase de la o tarabă din piață.

Fapta s-a întâmplat anul trecut, când hoțul, un bărbat originar din Gherla, a mers la o piață din localitate la furat de miere. Acesta a deschis cu un cuțit lacătul de la masa unui producător de miere și și-a pus în sac 8 borcane de 980 de grame și 5 borcane de 400 de grame, toate cu miere polifloră, în valoare de 190 de lei, conform publicației infogherla.ro

La scurt timp, păgubașul a sesizat că îi lipsește din marfă și a anunțat poliția, care l-a prins pe făptaș. Se pare că hoțul nu este la prima abatare. Acesta și-a recunoscut fapta, însă, pentru că era recidivst, în sentința pronunțată săptămâna trecută, judecătorii l-au pedepsit la 1 an și 4 luni de închisoare. 

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole