S-a jucat cu un taur de-a toreadorul. Taurul nu s-a jucat!

Un tânăr cioban din județul Neamț s-a jucat de-a toreadorul cu un taur, încercând să îl ademenescă cu haina. Taurul, însă, a luat-o în serios, astfel că „viteazul” a ajuns acum pe mâna chirurgilor.

„Polițiștii din cadrul Sectiei de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat în vârstă de 34 de ani, s-a prezentat la o unitate medicală, sesizând că a fost lovit de o bovină”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că incidentul s-a petrecut la o stână din localitatea Boghicea, iar acum polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Între timp, bărbatul de 34 de ani a fost internat în clinica de chirurgie de la de Spitalul Sf. Spiridon din Iași, prezentând mai multe traumatisme la torace și abdomen după ce a fost agresat de taur. Având în vedere că pot apărea complicații, echipa medicală a hotărât ca bărbatul să rămâne în spital până când starea lui va fi bună.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole