20 mai 2022 - 07:36

RWA Raiffeisen Agro România și noua formă de comunicare cu fermierii – magazinul online FarmHedge

FarmHedge este o aplicație simplă, disponibilă pe toate tipurile de telefon, ce permite utilizatorilor să cumpere produsele RWA prin plasarea de comenzi online. 

Descarcă FarmHedge – RWA Raiffeisen Agro!

20220411 farmhedge agro tv v2

FarmHedge este o fereastră deschisă către toți fermierii din România ce permite clienților din orice colț al țării să contacteze furnizorul RWA cu un minim de efort.

Aplicația se adresează în special acelor fermieri care preferă să cunoască produsele prin descrierile disponibile pe site, să citească detaliile în liniște pentru a putea să-și facă propria analiză. 

Ce înseamnă FarmHedge pentru client ?

* FACILITATE –  FarmHedge este aplicație ce se instalează și rămâne la îndemână pe telefon. Ai evidența comenzilor și a mesajelor direct în telefonul tău, disponibile oricând.

* INFORMARE – Produsele sunt prezentate cu descrieri și recomandări ce pot fi analizate în liniște pentru a lua cele mai bune decizii. Primești notificări privind produse noi, prețuri actualizate

* TRANSPARENȚĂ -Toți utilizatorii pot vedea prețurile practicate de RWA și pot alege prețul potrivit în funcție de modalitatea de plată.

* RAPIDITATE – Atunci când devine urgent, produsul vine repede prin Fan Courier.

FarmHedge -magazinul online, de la RWA – YouTube

FarmHedge, magazinul online de la RWA, este forma modernă de a comanda inputuri agricole. 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.