6 august 2021 - 03:06

VIDEO Cum deosebim o roșie coaptă natural față de o roșie coaptă forțat. Iată secretul!

Din dorința de a mări câștigurile din sere și solarii, mulți legumicultori folosesc artificii pentru a crește accelerat legumele care, mai apoi, sunt consumate de noi toți. Chimicalele folosite pot fi periculoase pentru sănătate, de aceea, o echipă Agro TV a încercat să afle care este secretul pentru a deosebi o roșie coaptă natural de una coaptă forțat.

Răspunsul corect l-am găsit la Stațiunea de Cercetare Legumicolă Buzău. Cercetătorul Costel Vânătoru ne-a primit în laboratorul său unde a explicat cum trebuie să alegem tomatele la care nu s-a intervenit cu stimulatori pentru coacerea timpurie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.