VIDEO Cum deosebim o roșie coaptă natural față de o roșie coaptă forțat. Iată secretul!

Din dorința de a mări câștigurile din sere și solarii, mulți legumicultori folosesc artificii pentru a crește accelerat legumele care, mai apoi, sunt consumate de noi toți. Chimicalele folosite pot fi periculoase pentru sănătate, de aceea, o echipă Agro TV a încercat să afle care este secretul pentru a deosebi o roșie coaptă natural de una coaptă forțat.

Răspunsul corect l-am găsit la Stațiunea de Cercetare Legumicolă Buzău. Cercetătorul Costel Vânătoru ne-a primit în laboratorul său unde a explicat cum trebuie să alegem tomatele la care nu s-a intervenit cu stimulatori pentru coacerea timpurie.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole