ROMÂNII SUNT CEI MAI SELECTIVI CONSUMATORI DE ALIMENTE

Potrivit unui studiu realizat în 17 țări, românii ar ocupa primul loc într-un top al celor mai selectivi consumatori în ceea ce privește alimentația.

Conform GfK, peste 55% din români sunt atenți, atunci când cumpără un produs alimentar, și citesc etichetele, luând în calcul să nu conțină organisme modificate genetic sau grăsimi.

”Românii au acordat o importanță mai mare tuturor criteriilor analizate față de media globală, cu patru dintre ele alese de peste jumătate dintre cei chestionați. La nivel global, nici o caracteristică nu a fost selectată de un procent atât de mare de consumatori, scorul maxim fiind de 48%. Acest lucru arată că, cel puțin la nivel declarativ, românii sunt mai atenți la ce consumă decât majoritatea țărilor analizate, fiind preocupați de sănătatea lor și a familiilor lor”, se arată în raportul celor ce au realizat studiul.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole