Românii își rezervă porcul pentru masa de Crăciun. Care este oferta fermierilor
Românii au început încă din octombrie să își facă planuri pentru masa de Crăciun, astfel solicită fermierilor să le pună deoparte un porc pentru iarnă.
Mai mulți localnici din județul Prahova își fac griji că vor rămâne fără tradiționalul porc de Crăciun. De aceea, au decis să rezerve un porc pentru iarnă cu două luni mai devreme.
În plus, clienții trebuie să lase un avans pentru porcul rezervat.
„Vând porci de carne, de la 100 – 300 kg. Prețul variază în funcție de mărime. Primim arvuni pentru Crăciun. Asigur transport la nevoie”, este anunț pe rețelele de socializare, conform observatorulph.ro
Prețul pentru 1 kilogram de carne de porc este 18 lei. „Vând porci de Crăciun, la circa 150 de kilograme, 18 lei/kg”, este anunțul unui alt fermier.
Sursa poza: Angelica Țîrlescu