Românii consumă tot mai multe sucuri din fructe

52

Un producător din Bucovina a raportat o cifră de afaceri dublă față de cea de anul trecut.

sucdemere

Producătorul Profructta a vut în primul semestru din 2016 o cifră de afaceri de 44.000 de euro. Sumă este dublă în comparație cu cea înregistrată în aceeași perioadă a anului trecut. Afacerea familiei Macarescu a crescut datorită diversificării ofertei de produse, dar și a rețelei de distribuție.

Sucul de mere a adus 46% din încasări, vanzări semnificative generând și sucurile mixte din mere și vișine, mere și cireșe, mere și pere. Ascensiunea a fost posibilă pentru că produsele Profructta sunt acum disponibile în hipermarket-urile Cora, Auchan Pitești, patiseriile Paul, cafenelele Ted’s, rețeaua 1 Minute, ceainăria Cameră din Fată, în anumite săli de fitness și spa-uri, dar și în alte locații de tip cafenele, cluburi și hoteluri.
”Din 1 iulie suntem prezenți și în rețeaua de magazine Mega Image. Sticlă din sticlă de 0.5l este cel mai apreciat produs al nostru, având un volum de 30% din cifră de afaceri”, a declarat directorul general al Profructta, Andreea Mureșeanu.Societatea care își are sediul la Câmpulung Moldovenesc se așteaptă că anul acesta să înregistreze vânzări în valoare de 100.000 de euro.

Citește și
1 Comentariu
 1. Elena spune

  Buna ziua,

  Este vorba despre un brand argesean. Profructta are fabrica in Campuung-Muscel din judetul Arges.

  Vedeti aici: http://www.wall-street.ro/articol/Companii/201822/profructta-si-a-dublat-afacerile-din-sucuri-naturale-in-prima-jumatate-a-anului.html

  si aici: http://www.profructta.ro/pagina/contact.html

  Multumesc!

Cmentariile sunt închise