ROMÂNII AU PREFERAT FILMUL ROMÂNESC DE ZIUA NAȚIONALĂ! CINEMARATON A FOST PE LOCUL IV ÎN TOPUL PREFERINȚELOR ROMÂNILOR ACTIVI

Ziua Națională s-a sărbătorit și în fața micului ecran, alături de actorii favoriți. Canalul dedicat filmului românesc din portofoliul Grupului Clever, Cinemaraton, a reușit performanțe notabile în audiențe, potrivit datelor Kantar Media. 

Astfel, în seara zilei de 1 decembrie, în rândul publicului activ, 21-59, la nivel național, Cinemaraton s-a clasat pe poziția a IV-a, după Pro TV, Antena 1 și Kanal D. În intervalul 22.00-01.00, canalul de film românesc a avut 0,9 puncte de rating și o cotă de piață de 3,97. În minutul de aur, la 22:59, peste 127.000 de români urmăreau aventurile Brigăzii Diverse condusă de Toma Caragiu. În acest minut,  Cinemaraton a avut 1.38 puncte de rating și o cotă de piață de 4.7 %.

Cifre bune de audiență a înregistrat de Ziua Națională Cinemaraton și pe publicul național. Din programul zilei de 1 decembrie nu au lipsit din grilă filmele românești care au scris istorie: Mircea în regia lui Sergiu Nicolaescu, Ecaterina Teodoroiu, în regia lui Dinu Cocea, iar seara a fost rezervată unui maraton dedicat seriei celei mai îndrăgite de către români, Brigada Diverse (B.D).  Toma Caragiu, Dem Rădulescu, Puiu Călinescu și Jean Constantin i-au amuzat pe români, în mare zi de sărbătoare, cu replicile lor spumoase. Pe 1 decembrie, în rândul publicului național, în intervalul 22.00- 01.00, Cinemaraton a fost urmărit de peste 130.000 de români și a reușit, potrivit Kantar Media, să atingă 0,76 puncte de rating și o cotă de piață de 2,9% și să se claseze pe poziția a VII-a.

Luna decembrie este luna cadourilor la Cinemaraton. Canalul dedicat iubitorilor filmului românesc din portofoliul Grupului Clever a pregătit o serie de premiere, filme clasice, dar și producții noi de film românesc.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole