12 August 2022 - 03:32

”Romania vazuta din tractor” a ajuns la final. Incep pregatirile pentru anul viitor

In urma cu ceva timp, s-a demarat un proiect ambitios si foarte important in care AgroTv este partener principal. V-am prezentat atunci pe toti vectorii platformei noastre media, drumul pe care Patricia Pop, initiatoarea proiectului l-a parcurs la volanul ”Romaniei vazute din tractor”.

Patricia a reușit să traverseze zona de sud a țării la volanul unui tractor! A fost o provocare fantastică, dar a meritat fiecare efort, dupa cum spune chiar ea. In calatoria sa a regăsit o altă Românie decât cea expusă la televizor si prin ea, Romania a câștigat un promotor pe termen lung.

Evenimentul de sfarsit a avut loc in camp, alaturi de fermierii carora jurnalista le-a trecut prajul de-a lungul drumului sau. Noi i-am fost alaturi si ne-am bucurat impreuna.

Prima etapă a proiectului ”Romania Vazuta Din Tractor” s-a încheiat, dar misiunea continuă. Anul viitor suntem impreuna în vestul țării!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole