România se pregătește să-și vândă bovinele în Turcia

Ambasada Turciei la București a anunțat MADR că România ar putea exporta bovine vii destinate sacrificării.
vaciturcia
„În urma negocierilor la nivel înalt purtate de ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Achim Irimescu, și omologul turc, Faruk Çelik, Ambasada Republicii Turcia din România a transmis, în 22 august 2016, Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, informația că, în urma garanțiilor oferite de Autoritatea Natională Sanitară — Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) din România către serviciile veterinare din Turcia, importul de bovine vii destinate sacrificării imediate din România este considerat posibil începând cu 5 august 2016”, se arată într-un comunicat al MADR transmis AGERPRES.
Potrivit sursei citate, în perioadă următoare, ANSVSA va ține legătura cu omologii din Turcia pentru a stabili detaliile necesare. MADR precizează că negocierile s-au purtat în marjă Conferinței Regionale a Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație li Agricultură (FAO) pentru Europa, desfăsurată în Turcia (Antalya) în perioadă 3 — 5 mai 2016.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole