ROMÂNIA-BULGARIA, meci important pentru tricolori în turneul de pregătire pentru EURO 2024, se vede la Prima Tv

Începe numărătoarea inversă pentru tricolorii lui Edi Iordănescu iar de Euro 2024 ne mai despart doar 11 zile. Naționala de fotbal își continuă pregătirea pentru debutul din 17 iunie, de pe Allianz Arena din Munchen,  împotriva Naționalei Ucrainei.

Marți, 04 iunie, de la 21.30, Prima TV difuzează în exclusivitate în România meciul dintre România și Bulgaria, un meci amical care îi ajută pe tricolori să își regleze jocul înainte de Euro 2024. În avanpremiera partidei, în Studioul UEFA de la  Prima TV, Alex Rădulescu și invitații săi, internationalii Florin Gardoș și Viorel Moldovan, vor discuta despre deciziile lui Edi Iordănescu, dar și despre forma tricolorilor si convocarile selectionerului.

Meciul de pe stadioul Ghencea este comentat de Costi Mocanu și Emil Grădinescu. Partida România-Bulgaria începe la 21.30  și va fi urmată, pe Prima TV,    de la 23.30,  de o analiză pertinentă a partidei în cadrul emisiunii Studio UEFA. Din 14 iunie România va participa la Euro 2024  din Germania. Naționala de fotbal face parte din Grupa E, alături de Belgia și de Slovacia și Ucraina.

Programul meciurilor:

  • 17 iunie, ora 16:00: ROMÂNIA – Ucraina (Allianz Arena, Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia – ROMÂNIA (Rhein Energie, Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – ROMÂNIA (Waldstadion, Frankfurt)

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole