România are peste 30 de vinuri de cinci stele

vinuri_pastiCele mai bune vinuri din România şi Republica Moldova au fost reunite în “The Wine Book of Romania”, un volum iniţiat şi realizat de Marinela Vasilica Ardelean, specialist în branding şi business development în industria endogastronomică. Băuturile au fost alese şi incluse în volum în urma unei selecţii făcute de un juriu de opt experţi internaţionali, dintre care doi Masters of Wine, care au degustat aproximativ 250 de vinuri.
În acest ghid au fost descrise şi clasificate 214 vinuri, iar 15% dintre ele au obţinut cinci stele. “Cartea cuprinde mai multe clasificări şi informaţii.
Când comandaţi un vin, nu cereţi doar alb, roşu sau rose! Haideti sa fim mai curioşi cand vine vorba de vinuri!”, a spus Marinela Vasilica Ardelean. La sfarsitul anului, autoarea va lansa a doua editie a cartii “The Wine Book of Romania”. (Sursa: bizbrasov.ro)

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole