Roatiș (ANSVSA): Manipularea medicamentelor utilizate pentru tratarea animalelor este un fenomen scăpat de sub control

ansvsa22Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) va reactiva în toamna acestui an platforma națională de control prin care vor fi verificate falsurile de pe piață, a afirmat, într-un interviu acordat AGERPRES, președintele Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), Radu Roatiș.
Șeful ANSVSA a mai vorbit despre creșterea cantitativă și calitativă a controalelor pe produsele agroalimentare care vin din import sau din spațiul intracomunitar, despre modificarea legislației în ceea ce privește controlul circulației medicamentelor utilizate pentru tratarea animalelor deoarece acest fenomen „este scăpat de sub control”, precum și despre încurajarea micilor producători de a pune pe piață mai multe produse locale, dar salubre.
Radu Roatiș a adăugat că România ar putea relua schimburile intracomunitare cu porci vii în ultima parte a acestui an, dacă țara dovedește Comisiei Europene că stăpânește foarte clar fenomenul circulației virusului pestei porcine clasice și al circulației animalelor. (Integral pe AGERPRES)

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole