Reportaj AGRO TV! Isi pierd casele si terenurile, din cauza intereselor militare

După cum v-am precizat ieri, zeci de oameni au protestat la Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa. Ei sunt nemulțumiți atât de cuantumul oferit pentru exproprierile de terenuri din jurul zonei bazei militare de aici. Mulţi proprietari spun că vor rămâne fără teren agricol, iar fermele vor trebui închise. O parte dintre ei au accesat fonduri europene de sute de mii de euro pentru a achiziționa utilaje și nu știu ce o să facă de acum încolo cu toată flota agricolă, dar mai ales cu obligațiile față de creditori. Urmăriți subiectul pe larg și declarațiile protestatarilor în materialele video de mai jos.

Continuam sa dezvoltam subiectul nemultumirilor din localitatea Mihail Kogălniceanu. Pe lângă fermieri, cuantumul derizorizoriu oferit pentru exproprierile de terenuri afectează și propietarii care și-au construit case în zona militară. Oamenii spun că, și de această dată, prețurile oferite ca despăgubire sunt derizorii. Acești bani nu acoperă nici prețul plătit pentru mâna de lucru.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole