Reacția unui fermier care susține că a primit banii de la APIA

Achim Irimescu a anunțat că până la finalul acestei luni se vor face plăți de peste un miliard de euro pentru cei din sectorul agricol.
garish-1673178_1920
Anul acesta, Agenția pentru Plăți și Intervenție în Agricultură va face plăți în avans pentru Campania 2016. Miercuri, la deschiderea Indagra, cea mai mare expoziție agricolă din țara noastră, Achim Irimescu, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a anunțat că în conturile fermierilor vor intra mai bine de un miliard de euro până la finalul lunii noiembrie.
Andrei Apetrei, un agricultor din județul Vaslui, a anunțat pe Facebook că a primit banii de la APIA, mulțumind celor care conduc acum agricultura românească. ”Au intrat banii de la APIA, anticipat 35%, prima data în istoria postdecembristă a poporului român. Iată că se poate cu un guvern care se gândește și la fermieri, talpa țării. Nu spagă, nu cereri de spagă, ci m-am trezit cu ei în cont. Așa că se poate. Omul sfințește locul și Guvernul Cioloș împreună cu ministrul Irimescu au făcut ceea ce trebuie pentru fermieri. Să nu-l uităm și pe Iohannis, care a ridicat problema impozitării subvenției de către fiscul aservit PSD-ului din care-și luau spagă de partid. Bravos, domnilor!! Într-adevăr, oameni care se gândesc și la semenii lor și nu la buzunarul lor. Go Cioloș!!!”, a scris fermierul vasluian.
Evident, postarea sa a atras reacții din partea celorlalți agricultori activi pe Facebook. Aceștia l-au acuzat pe vasluian că este plătit ca să publice astfel de anunțuri pe care mulți le-au considerat ca fiind pur electorale. ”Pute a campanie electorală”, i-a scris Cristian Tec.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole