Registrul Auto Român, anunț pentru toți proprietarii de tractoare și utilaje agricole!

Registrul Auto Român (RAR) vine cu un anunț important pentru proprietarii de tractoare și utilaje agricole autopropulsate, legat de atestarea omologării (CIV) sau efectuarea inspecției tehnice periodice (ITP).

„Zilnic, colegii noștri de la Departamentul Omologări Individuale și Inspecții Tehnice sunt pe teren cu autolaboratoarele mobile pentru a sprijini deținătorii de tractoare agricole și mașini autopropulsate pentru lucrări să obțină CIV sau să efectueze ITP în localitatea de domiciliu. În cazul acestor categorii de vehicule, Registrul Auto Român poate efectua operațiunile necesare emiterii CIV sau pe cele specifice verificării tehnice periodice în teren, pentru ca fermierii să nu mai fie nevoiți să transporte mașinile grele la o reprezentanță RAR sau la o stație ITP”, se arată într-un anunț postat pe pagina oficială de Facebook a instituției.

În acest sens, reprezentanții RAR recomandă proprietarilor de tractoare și mașini agricole autopropulsate să ceară sprijinul autorităților locale pentru organizarea deplasării echipelor RAR.

Datele de contact ale reprezentanțelor județene RAR sunt disponibile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

13 COMENTARII

  1. Cei care circula pe drumuri publice sa o facă doar dacă au itp rovigneta RCA și impozite la primarii plus ca cel care conduce astfel de tractoare utilaje combine etc sa dețină permis de conducere corespunzător ptr autovehicul respectiv adică categoria C iar dacă are și remorca ss dețină C+ E . Nu au sa circule doar pe drumuri agricole printre tarlale .

  2. Buna!! Din Miercurea Ciuc sunt!! Cu combinele agricole,cum o sa facem,nimeni nu isi asuma nimic,practic lucram 2 saptamani cu ele??? Taxa ar fii ok ,platim,asigurare o luna ,asta e as platii ??? Dar Itp???…sa duci la RAR ????

  3. Prin aceste măsuri urmariti sa falimentați de toți pe mici producători nu le ați dat alternative sa circule doar pe drumuri agricole pt ca nu va interesează de ei și pt câteva sute de metrii de drum public in loc lor de domiciliu le cereți ITP și asigurare și ii obligați sa înmatriculeze utilajele care sunt folosite doar la lucrării agricole și stau in proporție de 98% pe terenurile agricole .
    Ați reușit prin modificările aduse OUG 195/02 sa transformați in infractori toți mici fermieri fără sa le dați posibilitatea sa se pună in legalitate cerându-le aceleași condiții pt utilajele agricole ca si pt camione si autoturisme care circula pe autostrăzi drumuri exprese si dr naționale
    Felicitări stimați parlamentari pt falimentarea agriculturii românești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole