Rapoartele de selecție AFIR pentru fonduri europene – Ultimele informații

Fermierii și antreprenorii din mediul rural care au depus cereri de finanțare la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) la sfârșitul anului trecut încă așteaptă rezultatele finale ale evaluării proiectelor.

Din cauza volumului extrem de mare de dosare depuse și a multitudinii de sesiuni deschise concomitent, AFIR-ul întârzie finalizarea acestor rapoarte de selecție. Potrivit informațiilor pe surse din interiorul instituției, se pare totuși că ne apropiem de data publicării tuturor rapoartelor.

”Astăzi am auzit o bârfă cum că raportul pe submăsura 6.2 ar fi finalizat și va fi primul publicat de către AFIR. Nu pot să certific acest lucru, este strict la nivel de poveste. Îl vom avea în curând, probabil în data de 30 mai. (…) Este doar o speranță, pentru că au trecut deja 6 luni de când s-au depus proiectele și ar fi bine să-l avem”, a precizat consultantul Cosmin Măglaș pentru AGRO TV.

În completare, consultantul Cristian Găină a precizat că, potrivit informațiilor pe surse din interiorul AFIR, există mai multe termene de publicare a rapoartelor de selecție la începutul lunii iunie, iar întreaga procedură ar urma să se finalizeze undeva în jurul datei de 15 iunie.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole