Raiffeisen Bank oferă dobânzi de 7% pe an la depozitele în lei pe 2 ani

București, 26 Iulie 2022 – Raiffeisen Bank a reintrodus maturitatea de 3 luni în oferta curentă de depozite și a crescut semnificativ dobânzile la produsele de economisire în lei pentru persoane fizice. Cea mai mare dobânda, în lei, plătită de Raiffeisen Bank este de 7% pe an, pentru depozitele în lei, cu scadență de 2 ani. Oferta de economisire pentru persoane fizice a Raiffeisen Bank este disponibilă 100% în aplicațiile digitale Raiffeisen Smart Mobile și Raiffeisen Online.

“Continuăm acțiunile noastre de consiliere și încurajare a clienților pentru a-și crea o rezervă financiară sănătoasă, să-și îmbunătățească obiceiurile de a economisi pe termen scurt, mediu sau lung, în funcție de planurile lor. Din acest motiv, am reintrodus în oferta noastră și depozitele în lei pe 3 luni, cu o dobândă de 5,50% pe an. Prin adaptarea rapidă a ofertei noastre de depozite, ne-am propus să reducem impactul negativ pe care îl are inflația în creștere asupra disponibilităților clienților noștri.” a declarat Cătălin Munteanu, director executiv Aria Persoane Fizice la Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank își susține clienții cu o oferta diversificată, cu soluții și produse de economisire sau investiții potrivite, în funcție de nevoile, obiectivele financiare și stilul de viață al fiecăruia.

Iată mai jos produsele de economisire și dobânzile oferite de Raiffeisen Bank în prezent: 

raiffeisen

Pe lângă depozitele standard, pe termen de 3, 12 și 24 luni clienții pot opta și pentru Flexidepozit – depozit la termen de 6 luni, produs care permite alimentari ulterioare multiple și, de asemenea, permite și o retragere parțială, în caz de nevoie.

Contul de economii Super Acces Plus în lei are o dobânda de 2% pe an, fără comisioane de deschidere, administrare sau închidere.

Mai multe informații găsiți pe site-ul băncii:

Economii Raiffeisen Bank; sau pe:

https://bank.raiffeisen.ro/ro/crestere-capital/home.html;

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole