Raiffeisen Bank – a șaptea bancă care lansează plățile instant

Raiffeisen Bank lansează plațile instant, intrand astfel în top 7 bănci care au aderat la schema Transfond
 
Produsul facilitează transferul banilor în câteva secunde și este disponibil 24/7/365 din aplicația Raiffeisen Smart Mobile, autorizarea plăților fiind posibilă cu elemente biometrice sau PIN, în deplină siguranță.  
 
În prima etapă, serviciul instant (plăți interbancare mai mici de 50.000 lei, efectuate către bănci aflate în schema de plăți instant) este pus de Raiffeisen Bank la dispoziția clientilor săi persoane fizice. Banca va dezvolta serviciul în perioada imediat următoare și către persoanele juridice. 
În acest moment, toți clienții Raiffeisen Bank – persoane fizice și persoane juridice – pot primi instant banii care se trimit prin bănci aflate în schema instant.
 
„Caracteristica principală a plăților instant este de „tranzacții în timp real”, suma transferată ajunge în contul beneficiarului în maxim 10 secunde de la inițierea plății. În plus, disponibilitatea non-stop a serviciului va poziționa clar produsul în topul preferințelor consumatorilor, dar și al firmelor care își încasează banii instant. Astfel se creează oportunitati de configurare și lansare a unor noi produse și servicii bancare bazate pe „ecosistemul instant”, cum sunt plățile prin coduri QR.” a spus Florentina Stilu, Director Servicii Tranzacționale la Raiffeisen Bank.
 

“Avem peste 2,3 milioane de clienți persoane fizice, din care jumătate (1,15 milioane) sunt clienți digitali. Prin lansarea plaților instant ne dorim să atragem în era digitala pe toți clienții noștri. Cine deține un cont curent la Raiffeisen Bank  trebuie sa folosească aplicația Smart Mobile, iar experiența lor de deținător de cont curent se va îmbunătăți semnificativ. Așa cum știți costurile sunt 0, daca se face o singură plată lunar. De asemenea, pot să-i asigur pe clienți ca securitatea tranzacțiilor este permanent monitorizată de bancă prin toate mijloacele existente. E una dintre preocupările noastre majore.”  a spus Vladimir Kalinov, Vicepreședinte Retail la Raiffeisen Bank. 

 Mai multe informații:  https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/produsele-noastre/operatiuni-curente/servicii-online/mobile-banking/;  

Grupul Raiffeisen are 25 de ani de activitate pe piața bancară din România și deservește peste 2,28 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are aproape 4.700 de angajați, 300 de agenții in toată țara,  1.131 ATM-uri și MFM-uri și o rețea de peste 27.900 POS-uri. 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole