Raiffeisen Bank a majorat dobânzile la economisire pentru persoane fizice, în lei și valută

Raiffeisen Bank și-a actualizat oferta de economisire lei și valută, pentru clienți persoane fizice, oferind dobânzi de până la 7,50% pe an la depozitele la termen în lei, de până la 1,50% pe an pentru depozitele la termen în euro și de până la 2,50% pe an la depozitele la termen în USD. 

 Pe lângă depozitele standard, pe termen de 3, 12 și 24 luni în lei și 3, 6 și 12 luni în valută, produse ce bonifică dobânzi atractive, clienții pot opta și pentru Flexidepozit – depozit la termen de 6 luni în lei, produs ce bonifica o dobânda de 7.00% pe an și care permite alimentari ulterioare multiple, dar și o retragere parțială, în caz de nevoie. 

Oferta de economisire este completată de Contul de economii Super Acces Plus disponibil atât în lei cât și în valută, pentru lei bonificand o dobânda diferențiată pe tranșe valorice, începând cu 3% pe an, până la 4% pe an, fără comisioane de deschidere, administrare sau închidere. 

Raiffeisen Bank a adoptat măsuri de creșteri succesive a dobânzilor la produsele de economisire în lei și în valută, cu scopul de a-și susține clienții prin reducerea impactului negativ adus de inflația în creștere. Ne dorim să fim cei mai buni consilieri pentru clienții noștri, având mereu în vedere nevoile și stabilitatea lor financiară. Așadar, ne concentrăm eforturile în zona de planificare financiară personală, sprijnindu-ne clienții să-și creeze un fond de urgență*, dar și în demersul lor de economisire constantă, pentru obiective pe termen mediu și lung.” a spus Andra Ion, Director Planificare Financiară Personală în cadrul Raiffeisen Bank. 

Raiffeisen Bank își susține clienții cu o oferta diversificată, cu soluții și produse de economisire sau investiții potrivite, în funcție de nevoile, obiectivele financiare și stilul de viață al fiecăruia. 

Raiffeisen Bank

Oferta de economisire pentru persoane fizice a Raiffeisen Bank este disponibilă 100% online, în aplicațiile Raiffeisen Smart Mobile și Raiffeisen Online. 

Clienții au posibilitatea să-și diversifice economiile investind regulat cu ajutorul SmartInvest sau prin plăti recurente în fondurile de investiții Ron Flexi, Ron Plus, Euro Plus sau Dolar Plus. Aceaste componente investiționale pot fi o soluție pentru clienți pe termen mediu și lung, aducând randamente potențial superioare depozitelor la termen. 

  Mai multe detalii legate de soluțiile și produsele de economisire sau de investiții potrivite sunt disponibile în paginile:  

Raiffeisen Bank activează de 25 de ani pe piața bancară din România, fiind una dintre cele mai mari bănci universale din țară. Banca deservește peste 2,28 milioane de clienți, persoane fizice și juridice, are 4.700 de angajați, 300 de agenții în toată țară, 1.131 ATM-uri / MFM-urisi și o rețea de aproximativ 28.000 POS-uri.  

*Fondul de urgență este o suma de bani reprezentând intre 3 și 6 salarii/venituri lunare, economisită pentru a acoperi cheltuieli neprevăzute (o problemă de sănătate care necesită investigații costisitoare, o reparație majoră a locuinței sau a autoturismului, pierderea locului de muncă etc); 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole