Raiffeisen Bank a lansat SavingBox, o functionalitate nouă în Smart Mobile, cu ajutorul căreia clienții pot economisi constant si fără efort

SavingBox este disponibil în aplicația de Mobile Banking și dă posibiliatea clienților băncii, persoane fizice, să economisească un procent din fiecare plată efectuată cu cardul de debit.

Raiffeisen Bank a lansat SavingBox, un nou serviciu de economisire în lei, la fiecare plată cu cardul de debit. Funcționalitatea este disponibilă prin actualizarea aplicatiei Smart Mobile din magazinele de aplicații (Google Play Store, App Store, AppGallery). 

SavingBox este un serviciu gratuit, care le permite clienților crearea unui fond de rezerva*, într-un mod simplu, punând bani deoparte într-un cont de economii in lei, la care clientul are acces oricând și primește o dobânda avantajoasă, de până la 4% pe an. 

 Lansată de la mijlocul lunii noiembrie, funcționalitatea SavingBox a fost activată până în prezent de peste 14.000 de clienți. Momentul lansării SavingBox ține cont de preocuparea crescută a oamenilor față de economisire și un mediu de dobânzi ridicate, care face atractive astfel de produse și servicii. Economisirea cu pași mici ne ajută, în timp, să ne îndeplinim chiar și cele mai ambițioase obiective. Raiffeisen Bank acordă o importanță deosebită planificării financiare, sprijinind clienții să-și constuiască în primul rând un fond de rezervă și să economisescă pentru obiectivele financiare importante din viața lor.” a spus Andra Ion, director Planificare Financiară Personală la Raiffeisen Bank. 

Cu noua funcționalitate SavingBox, clienții au posibilitatea de a alege cât să economisească automat, selectând un procent de 1%, 3%, 5% sau 10% din valoarea fiecărei plăți cu cardul de debit. Totodată, pot stabili opțional și o sumă maximă. O dată activat SavingBox, la fiecare plată cu cardul de debit în lei, suma calculată în funcție de opțiunile selectate, va fi transferată automat din contul curent în contul de economii în lei.  

- Publicitate -

Mai mult, în cazul în care clientul nu are deja un cont de economii deschis, activarea SavingBox presupune implicit și deschiderea unui astfel de cont în care se vor acumula sumele economisite, pe măsură ce se utilizează cardul de debit. 

Atât deschiderea, administrarea cât și închiderea opțiunii SavingBox și a contului de economii în lei, pot fi făcute confortabil, direct din aplicatia Smart Mobile si fără costuri. 

Raiffeisen Bank aduce continuu îmbunătățiri ofertei sale, ținând cont de feedback-ul clienților și de progresul pe care îl face digitalizarea in activitatea de zi cu zi. “Ne susținem astfel clienții cu produse și solutii de economisire sau investiții adaptate la nevoile, obiectivele financiare și stilul de viață al fiecăruia.” a adaugat Andra Ion. 

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole