Radu Timis, antreprenorul anului

Proprietarul grupului Cris-Tim intentioneaza ca anul viitor sa vina pe piata cu o serie de produse lactate bio.
radutimis
Cresterile spectaculoase ale cifrei de afaceri si cele mai indraznete decizii ale conducatorilor au primit distinctii la Gala Campioni in business. Evenimentul, aflat la cea de-a sasea editie, a premiat pentru fiecare regiune geografica a Romaniei, cele mai performante companii. In cadrul galei a fost desemnat Antreprenorul anului, in persoana lui Radu Timis.

Premiile Campioni în Business se acordă în funcţie de evoluţia cifrei de afaceri, a profitului net, a numărului de angajaţi şi a solidităţii afacerii. Premiile se împart în 2 categorii: companii cu cifră de afaceri de peste 70 milioane lei şi companii cu cifră de afaceri sub 70 milioane de lei.
Cu ocazia celei de-a VI-a Gale Campioni în business, domnul Radu Timiș, Președinte al grupului de firme Cris-Tim, a fost declarat Antreprenorul anului 2016. Compania acestuia a mai fost recompensată cu Locul II, în categoria companiilor cu o cifră de afaceri mai mare de 15 milioane de euro, conform meat-milk.ro.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole